BIO VEPŘOVÉ
- Bio přeštické prase, chované venku, stařené za sucha
- Všechny produkty jsou vakuově balené a lze je i zamrazit.
- Recepty a tipy najdete na www.trms.cz
- Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás!
- +420 739 022 597 , info@trms.cz
- Po otevření balení prosím spotřebujte do 24 hodin
- Skladujte v 0-3°C.

Naše slavné velké kotlety na kosti z přeštíka. Jsou lahodné, recept jak na ně najdete na našich stránkách v receptech www.trms.cz. Minimální doba spotřeby je 7 dní. Unikátní za sucha stařené vepřové bio maso z vepře přeštického chovaného venku.

Plátky z kýty. Ideální na obalované či přírodní řízky, ale i na plno jiných receptů. Dají se využít i na různé rolky čí tam, kde chcete mít maso s méně tukem. Minimální doba spotřeby je 7 dní.
Unikátní za sucha stařené vepřové bio maso z vepře přeštického chovaného venku.

Pečínka je úžasná věc. Naše pečínka je jednoduchá na přípravu, Stačí vložit do předehřáté trouby na 180 stupňů, v pekáčku "vystlaném" kořenovou zeleninou, na které pečínka sedí. Podlét vodou nebo bílým vínem. Po 20ti minutách stačí stáhnout teplotu na 160 a péci celkem hodinu a půl až dvě. Před pečením stačí jen posolit. Před servírováním nechte 10_20 min odpočinout. Výborná i studená na plátky.