MASNÉ VÝROBKY
- Naše "ready to eat" produkty - žádné dusičnany, vlastní výroba.
- Všechny produkty jsou vakuově balené a lze je i zamrazit.
- Recepty a tipy najdete na www.trms.cz
- Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás!
- +420 739 022 597 , info@trms.cz
Původní italská specialita. Výrobek z hřbetního sádlo z bio venkovního přeštíka. Tuk přejde mrazem, poté je naložen do bylinek, soli a pepře. Bez nitrátů, náhražek, lepku a jiné chemie. je možné osmažit, ale jelikož byl zamrazen na ošetření pro zrání na soli, dá se konzumovat i syrový. Ideální na horké topince, nebo jen na plátky. Ideální k popíjení vínka a pod.:) Minimální doba spotřeby je 30 dní. (Prosíme již nezamrazujte) i když otevřete balení.Skladujte do 5°C.
Anglická snídaňová klobása z bio přeštíka z venkovního chovu. Vyrobená z bio vepřového, bylinek, soli a pepře. Bez nitrátů, náhražek, lepku a jiné chemie. Ideální na snídani, ale i na večeři či oběd - zkuste “Žabáka v díře” - skvělý recept na našem webu www.trms.cz. Minimální doba spotřeby je 5 dní.
Naše šunka z krůtího prsa. Naložená jen v soli, velice jemná. Ideální do sendviče a na svačiny. Bez nitrátů, náhražek, lepku a jiné chemie. Minimální doba spotřeby je 5 dní, po otevření 24 hodin. Skladujte do 5°C.
Náš kostní vývar je silný, pomalu tažený, bez soli a přídavek. Ideální k vaření, či si přichuťte jak chcete vy a udělejte si polévku. Ideální také k obědu do kanceláře - ohřejete co potřebujete a přichutíte do hrnečku. Konzistence je želé, před ohřátím. Vyrobeno z kostí bio pastevního hovězího. Bez nitrátů, náhražek, lepku a jiné chemie. Minimální doba spotřeby je 10 dní, po otevření 48 hodin.Skladujte do 5°C.
Náš burger, ideální balanc svaloviny a tuku. Meleme 5 různých řezů masa a dáváme si na tom záležet. Naše burgery nejsou z ořezů! Maso je z bio pastevních chovů. Ochucený solí a pepřem. Minimální doba spotřeby je 5 dní.
Děláme si naši sekanou a kdo nás zná, ví, že je bezkonkurenční. Vepřové, hovězí - pastevní a bio. Náš mix koření. Bez nitrátů, náhražek a jiné chemie. Minimální doba spotřeby je 8 dní. Obsahuje alergeny 1,7.