The Real Meat Society
Paul začal jako řezník, otevřel obchod v Staffordshire a stal se prvním anglickým řezníkem v londýnské čínské čtvrti. Poté působil jako kuchař v Mezzo, Nobu a Namm (oba s michelinskou hvězdou). Po úspěších v Londýně (např. Khew) se přestěhoval do Prahy, kde založil Sansho a Maso a kobliha, oba oceněné Michelin Bib.

V roce 2011 zakládá The Real Meat Society. Zpochybnil místní předsudky otevřením obchodu s výhradně českým masem z pasteveckých zvířat výjimečné kvality, což bylo považováno za nemožný úkol. V TRMS jsme byli průkopníky suchého zrání a bio masného průmyslu v České republice, stejně jako hnutí místní produkce. Naší současnou snahou je přiblížit bio maso většímu publiku a zpřístupnit ho co nejširšímu okruhu lidí.

Bio kvalita.
Maso, které u nás najdete, je pouze v bio kvalitě nebo z malých farem s volným výběhem. To je pro nás zárukou, že ke zvířatům se na farmě přistupovalo fér a s respektem. Rozdíl v chuti a kvalitě znáte ihned po prvním soustu.
Animal welfare na prvním místě
-
Ekologický chov na pastvinách
Naše zvířata tráví většinu roku volně na pastvinách, kde se živí pouze přirozenou stravou – čerstvou trávou z místního prostředí.
-
Minimální stres při porážce
Moderní a šetrná jatka se nacházejí přímo na farmě nebo její blízkosti, čímž eliminujeme stresující přepravu zvířat a dbáme na jejich pohodu.
-
Kvalitní vyzrálé maso
Každý kus masa prochází tradičním suchým zráním v kontrolovaném prostředí, kde se díky přirozeným procesům rozvíjí jeho jedinečná chuť a křehkost.
-
Doprava zdarma
Nakupte alespoň za 2500 Kč a máte od nás dopravu zcela zdarma! -
Meat Concierge
Rádi vám splníme všechny vaše požadavky, zavolejte nám a o zbytek se už postaráme my. -
Expresní doručení — Wolt
V Praze vám naše dobroty dovezeme osobně už do 60 minut od expedice objednávky.