Recepty

Pečené morkové kosti s bylinkami – jednoduchý r...
Tento recept představuje zdravou a lahodnou pochoutku, kdy se morkové kosti připravují v troubě spolu s čerstvými bylinkami. Výsledkem je aromatický předkrm, který se skvěle hodí k čerstvé bagetě nebo...
Pečené morkové kosti s bylinkami – jednoduchý r...
Tento recept představuje zdravou a lahodnou pochoutku, kdy se morkové kosti připravují v troubě spolu s čerstvými bylinkami. Výsledkem je aromatický předkrm, který se skvěle hodí k čerstvé bagetě nebo...

Domácí ramen vývar – autentický základ japonské...
Tento recept nabízí bohatý a aromatický ramenový vývar, který slouží jako dokonalý základ pro japonské nudlové pokrmy. Příprava zahrnuje pečení vepřových kostí a částí celého zvířete (nose-to-tail), dlouhé pomalé vaření...
Domácí ramen vývar – autentický základ japonské...
Tento recept nabízí bohatý a aromatický ramenový vývar, který slouží jako dokonalý základ pro japonské nudlové pokrmy. Příprava zahrnuje pečení vepřových kostí a částí celého zvířete (nose-to-tail), dlouhé pomalé vaření...

Lahodný vepřový bůček
Tento recept představuje pečený vepřový bůček, který se vyznačuje křupavou kůží a jemným, měkkým masem. Výsledná omáčka, připravená s vyváženou kombinací sójové omáčky, rýžového octa a hnědého cukru, dodává pokrmu...
Lahodný vepřový bůček
Tento recept představuje pečený vepřový bůček, který se vyznačuje křupavou kůží a jemným, měkkým masem. Výsledná omáčka, připravená s vyváženou kombinací sójové omáčky, rýžového octa a hnědého cukru, dodává pokrmu...

Hovězí dršťky s rajčaty – tradiční recept
Tento recept představuje klasické jídlo, ve kterém se mísí bohatost hovězích drští s jemností rajčat. Díky dlouhému vaření a pečlivě vybraným kořením se chutě dokonale propojí a vznikne pokrm, který...
Hovězí dršťky s rajčaty – tradiční recept
Tento recept představuje klasické jídlo, ve kterém se mísí bohatost hovězích drští s jemností rajčat. Díky dlouhému vaření a pečlivě vybraným kořením se chutě dokonale propojí a vznikne pokrm, který...

Jehněčí maso od čumáčku po ocas
Níže je několik variant receptů z jehněčího masa, které se vyznačují pomalým vařením a pečením, aby maso zůstalo šťavnaté, aromatické a plné chuti. Každý recept nabízí jedinečný zážitek, který podtrhuje...
Jehněčí maso od čumáčku po ocas
Níže je několik variant receptů z jehněčího masa, které se vyznačují pomalým vařením a pečením, aby maso zůstalo šťavnaté, aromatické a plné chuti. Každý recept nabízí jedinečný zážitek, který podtrhuje...

Jak vařit naše klobásy a Toad-in-a-hole
Tento recept nabízí způsob, jak připravit chutné pečené klobásy v nadýchaném těstě, který probudí vzpomínky na dětství a zároveň potěší i náročnější gurmány. Je ideální na snídani, oběd či večeři...
Jak vařit naše klobásy a Toad-in-a-hole
Tento recept nabízí způsob, jak připravit chutné pečené klobásy v nadýchaném těstě, který probudí vzpomínky na dětství a zároveň potěší i náročnější gurmány. Je ideální na snídani, oběd či večeři...

Steak frites – Francouzská klasika bistro kuchyně
Tento recept představuje jednoduchou a lahodnou přípravu steak frites, typickou pro francouzská bistra. Klíčovým momentem je výběr správného masa, jeho precizní úprava a podávání s křupavými hranolkami a bylinkovým citronovým...
Steak frites – Francouzská klasika bistro kuchyně
Tento recept představuje jednoduchou a lahodnou přípravu steak frites, typickou pro francouzská bistra. Klíčovým momentem je výběr správného masa, jeho precizní úprava a podávání s křupavými hranolkami a bylinkovým citronovým...

Naše skvělá vepřová pečeně
Naše vepřová pečeně, připravené z prasat, která žijí venku v čerstvém vzduchu a mají delší životnost, jsou zárukou jedinečné chuti, kterou nezapomenete. Maso je dodáváno již předpřipravené, nařezané do dekorativního...
Naše skvělá vepřová pečeně
Naše vepřová pečeně, připravené z prasat, která žijí venku v čerstvém vzduchu a mají delší životnost, jsou zárukou jedinečné chuti, kterou nezapomenete. Maso je dodáváno již předpřipravené, nařezané do dekorativního...

Pečené vepřové kotlety s aromatickou omáčkou
Tyto velké kotlety s kostí, pocházející z venkovských bio prasat, jsou naprosto úžasné, voňavé a velmi chutné. Ideální příprava zaručí dokonalou rovnováhu mezi křupavou kůží, šťavnatým masem a bohatou zeleninovou...
Pečené vepřové kotlety s aromatickou omáčkou
Tyto velké kotlety s kostí, pocházející z venkovských bio prasat, jsou naprosto úžasné, voňavé a velmi chutné. Ideální příprava zaručí dokonalou rovnováhu mezi křupavou kůží, šťavnatým masem a bohatou zeleninovou...

Minute Steak a jeho variace – rychlé a jednoduc...
Tento výběr receptů představuje využití minute steaku, vynikajícího řezu hovězího masa, který se rychle připravuje a nabízí široké možnosti podávání.
Minute Steak a jeho variace – rychlé a jednoduc...
Tento výběr receptů představuje využití minute steaku, vynikajícího řezu hovězího masa, který se rychle připravuje a nabízí široké možnosti podávání.

"Coratella con Carciofi" – římský pokrm z jehně...
Recept představuje tradiční římské jídlo, ve kterém se spojují jemné chutě jehněčích vnitřností a výrazná vůně artyčoků. Tento pokrm je oblíbený pro svou vyváženost a autenticitu, přičemž využívá kvalitní suroviny...
"Coratella con Carciofi" – římský pokrm z jehně...
Recept představuje tradiční římské jídlo, ve kterém se spojují jemné chutě jehněčích vnitřností a výrazná vůně artyčoků. Tento pokrm je oblíbený pro svou vyváženost a autenticitu, přičemž využívá kvalitní suroviny...

Pečený roastbeef s omáčkou a Yorkshire pudding
Anglický roastbeef - dokonalý kousek na pečení, elegantně obalený kvalitní vrstvou hovězího tuku a svázaný pro optimální tvar a chuť.
Pečený roastbeef s omáčkou a Yorkshire pudding
Anglický roastbeef - dokonalý kousek na pečení, elegantně obalený kvalitní vrstvou hovězího tuku a svázaný pro optimální tvar a chuť.
-
Doprava zdarma
Nakupte alespoň za 2500 Kč a máte od nás dopravu zcela zdarma! -
Meat Concierge
Rádi vám splníme všechny vaše požadavky, zavolejte nám a o zbytek se už postaráme my. -
Expresní doručení — Wolt
V Praze vám naše dobroty dovezeme osobně už do 60 minut od expedice objednávky.